BLOODFIEND - Evil mass of putrid decay Tape out now!

Groupes, Labels, Distro, Zines, vous aimeriez faire transiter d'importants réseaux savoir-information auprès d'une base de ressources financières fantômes. Ce service vous le permet.

BLOODFIEND - Evil mass of putrid decay Tape out now!

Messagepar scumflesh » 09 Juin 2019, 10:51

Image

BLOODFIEND - Evil mass of putrid decay Tape out now!

Bestial black death/ Cavernous grind black metal from Chile!
6 songs of obscure molestation, with member of Demonic rage.


Listen:
https://www.youtube.com/watch?v=EABe0jWM1sg

Tape out now on Visceral Circuitry recs.
Pro cover/ Black tape with sticker.

Image


Available from:

Bandcamp:
https://visceralcircuitryrecs.bandcamp. ... trid-decay

Nihilistic distro:
https://nihilistic-webzine-distro.fr/We ... tape-.html

Discogs:
https://www.discogs.com/fr/seller/Visc667/profile


..
Avatar de l’utilisateur
scumflesh
n° 10 dans ma team...
 
Messages: 343
Inscription: 11 Mar 2012, 21:57
Localisation: France

Re: BLOODFIEND - Evil mass of putrid decay Tape out now!

Messagepar scumflesh » 30 Aoû 2020, 09:51

BLOODFIEND are working on a new release.

Here’s another review from LORDS OF METAL:

Jullie kennen Bloodfiend misschien nog wel via de split met ons eigen Funeral Whore getiteld ‘Only Death Prevails’ uit 2016. Ja, je grootmoeder op een houtvlot, dat had je mooi verkeerd! Dat betrof namelijk de Argentijnse Bloodfiend, hier hebben we met diens Chileense naamgenoot te maken. Informatie is er over dit duo haast niet te vinden, maar dat valt eigenlijk ook wel te verwachten van een groep die nummers als ‘Fuck The Human Kind’ en ‘I Want To Eat Human Childs’ uitbraakt. Die zitten er namelijk helemaal niet op te wachten dat je ‘Evil Mass Of Putrid Decay’ aanschaft want zij kotsen de mensheid schijnbaar uit.
Ik ben derhalve genoopt blind te varen op de informatie die Metal Archives verschaft. De groep bestaat uit ene Abhorer en Sekker, die de underground maniacs misschien wel kennen van Excoriate of Demonic Rage. Althans: dat waren de namen die bij mij nog wel een belletje deden rinkelen. De eerste demo ‘Act Of Profanation’ kwam alweer uit in 2001 en de tweede liet maar liefst zeventien jaar op zich wachten. Visceral Circuity Records doet nu een heruitgave van die tweede. Op cassette welteverstaan want dat is bij uitstek hét meest voor de hand liggende fysieke middel om dergelijke muziek uit te brengen.
Ik schat echter dat meer dan 99,99% van de mensheid deze bak zwartgeblakerde tyfusherrie niet zal categoriseren als muziek. Er bestaan echter ook legio Beherit en Blasphemy fans, die weer nieuwere bands als Bloodtomb weten te inspireren. En niet te vergeten: er bestaan ook lui die de psychopathische geluiden van Stalaggh weten te appreciëren. Dus voor alles is een markt, hoe klein die soms ook is. Schaf je alles aan van bovenstaande bands en aanverwante en / of soortgelijke acts aan? Dan misstaat ‘Evil Mass Of Putrid Decay’ van Bloodfiend helemaal niet in je collectie. Heel bijzonder is dit allemaal niet, maar het hakt en zaagt wel effe lekker weg.

https://visceralcircuitryrecs.bandcamp.com/

..
Avatar de l’utilisateur
scumflesh
n° 10 dans ma team...
 
Messages: 343
Inscription: 11 Mar 2012, 21:57
Localisation: France


Retourner vers The human highway

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 10 invités

cron